“PERRON” Sergi ve Söyleşi Sanatseverlerle buluştu.

20 Ara

Üniversitemiz Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyelerinin birbirinden değerli eserlerinin yer aldığı ve Koordinatörlüğünü Üniversitemiz Gölyaka Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Programı Öğr. Gör. Sevgi BAYRAM KORKUT & Öğr. Gör. Oğuzhan KORKUT’ un yaptığı “PERRON” başlıklı Sergi ve Söyleşi, Gölyaka Meslek Yüksekokulu Sergi Alanında sanatseverler tarafından ilgi ve beğeniyle takip edildi.

Sergi açılışına; Arş. Gör. Burcu GÜNAY, Doç. Dr. Burhan YILMAZ, Öğr. Gör. Evren SELÇUK, Dr. Öğr. Üy. Lütfi ÖZDEN, Dr. Öğr. Üy. Mehmet ÖRS, Dr. Öğr. Üy. Seniha ÜNAY SELÇUK, Arş. Gör. Zehra Seda BOZTUNALI, Arş. Gör. Zeynep GÜRLER,  Düzce Güzel Sanatlar Lisesi Öğretmenleri ve öğrencileri, davetli konuklar, öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz katılım sağladı.

Program konuşmacılara teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle son buldu.

Sergi 26 Aralık’a dek ziyaretçilere açık olacaktır.