Değişim programı öğrencileri Gölyaka’da

29 Kas

Değişim programı öğrencileri Gölyaka’da

Düzce Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’nün düzenlediği programda, Değişim Programları öğrencileri, Gölyaka Meslek Yüksekokulu ve Çilimli Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Düzce Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Müge Kanuni Er’in konuşmacı olarak yer aldığı ve Akçakoca Yerleşkesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa; Gölyaka Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Nejla Özmen, müdür yardımcılarımız Öğr. Gör. İsmail Gül ve Öğr. Gör. Mehmet Ali Bayhan, Çilimli Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İlkay Ejder Erturan, müdür yardımcıları Öğr. Gör. Gürkan Efe, Öğr. Gör. Sevda Dursun ile öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz katılım gösterdi.

Slovakya’dan, Bulgaristan’dan, Kırgızistan ve Pakistan’dan değişim programları kanalı ile Üniversitemize gelen öğrencilerimize, yerleşkemiz öğrencileri tarafından oldukça sıcak ve samimi bir karşılama yapıldı.

Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Müge Kanuni Er tarafından Erasmus+, Mevlana ve Farabi değişim programlarının anlatılmasıyla başlayan etkinlikte katılımcılar, Erasmus+ staj başvuruları ile katılım şartları ve süreçleri hakkında bilgilendirildi.

Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Müge Kanuni Er’in sunumu sonrasında, ülkeleri, kültürleri ve üniversiteleri hakkındaki sunumlarını gerçekleştiren değişim programı öğrencileri; kendilerine yöneltilen soruları da samimiyetle yanıtladılar. Her değişimin yeni bir kültüre, anlayışa ve bakış açısına yelken açtığı fikrinin dile getirildiği etkinlikte, farklı kültürlerin büyük bir zenginlik olduğu vurgulandı.

Program sonunda öğrencilerimiz, etkinliğin düzenlenmesine katkı sunan Üniversitemiz yönetimine ve katılımcılara teşekkür etti.