Sanat Yönetmeni Sedat Öztürk ile söyleşi

05 Kas

Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Programının düzenlemiş olduğu Seminerde Sanat Yönetmeni Sedat Öztürk, öğrencilerimizle bir araya geldi. Seminerde bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimize aktaran Sedat Öztürk, Düzce’de doğup büyüdüğünü söyleyerek doğduğu şehrin üniversitesine davetli konuşmacı olarak katılmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Grafik Tasarımcının nelere dikkat etmesi gerektiği ve Sanat Yöneticisinin işini en iyi şekilde yapması gerektiğini vurgulayan davetli konuşmacı “Bu alanda en önemli iş problem çözmektir. Problem çözerken problemin asıl kaynağına bakmak ve analiz etmek gerekir” diyerek öğrencilere karşılaştıkları sorunların çözümünde dikkat etmelerini ve hemen pes etmemeleri gerektiğini belirtti.

Okul hayatı ve Sanat galerisinde çalıştığı zamanlara dair anılarına da değinen Sanat Yönetmeni Sedat Öztürk, öğrencilerden gelen soruları yanıtlayarak konferansı sonlandırdı.