MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ MENSUPLARININ DÜZCE TİCARET ve SANAYİ ODASI ZİYARETİ

07 Eyl

MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ MENSUPLARINDAN DÜZCE TİCARET VE SANAYİ ODASINA ZİYARET

Yüksekokul Müdiremiz Dr. Öğr. Üyesi Nejla ÖZMEN ve beraberindeki Öğretim Elemanlarımız ve Yüksekokul Sekreterimizden oluşan heyet ile 06/09/2018 tarihinde Düzce Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulunulmuştur. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay ŞAHİN ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi Hasan ARSLAN 'ın ev sahipliğinde verimli bir çalışma ziyareti gerçekleştirilmiştir. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin mesleki eğitime verdikleri önemin bir göstergesi olarak Turizm ve Otel İşletmeciliği Programımızın uygulamalı mutfak hizmetleri derslerinde kullanılmak üzere; temel mutfak ekipmanlarından oluşan ciddi bir demirbaşı Üniversitemize hibe edeceklerini açıklamışlardır.

Ayrıca mesleki atölyelerimizi geliştirerek hem öğrencilerimize daha donanımlı bir eğitim vermemize hem de yereldeki ticaret yapan oda üyelerinin mensuplarına protokol karşılığında eğitimlerin verilebilmesine imkan sağlayacak, mutfak atölyelerinin kuruluşu için beraber proje ortaklığı yapma hususunda görüş birliğine varılmıştır. Aynı zamanda Düzce ilimizdeki sanayi işletmelerinin enerji verimliliğini sağlayacak bir birimin kurulması yönünde iş birliği geliştirilmesi yönünde de yapıcı öneriler geliştirilmiştir. Oda ve Üniversitemizin sürekli iletişim kanallarını açık tutmak kaydıyla sürdürülebilir bir iş birliğini geliştirilmesi konusunda mutabık kalınmıştır.