Yıl Sonu Sergisi

20 May

Düzce Üniversitesi, Gölyaka Meslek Yüksekokulu (MYO) Grafik Tasarımı Programı tarafından düzenlenen ‘Yıl Sonu Sergisi’ yoğun ilgi gördü. İşte sergiden çok özel kareler...

‘Yıl Sonu Sergisi’ne yoğun ilgi!

Düzce Üniversitesi, Gölyaka Meslek Yüksekokulu (MYO) Grafik Tasarımı Programı tarafından ‘Yıl Sonu Sergisi’ 14 Mayıs Pazartesi günü açıldı.

Grafik Tasarımı Programı tarafından Gölyaka Meslek Yüksekokul binasında Öğretim Görevlisi Merve Durak, Öğretim Görevlisi Sevgi Bayram Korkut ve Öğretim Görevlisi Oğuzhan Korkut gözetiminde 1 ve 2'nci sınıf  öğrencilerin çalışmaları yer aldı.

‘Yıl Sonu Sergisi’ açılışına Gölyaka Kaymakamı Adem Keleş, Gölyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergin Taştepe, Gölyaka İlçe Halk Eğitim Müdürü Ahmet Beyter, Gölyaka Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Arslan, İl Genel Meclis Üyesi ve Gölyaka MYO Aile Birliği Başkanı Mümtaz Genç, Kuyudüzü Mahallesi Derneği Başkanı Cemil Şener, Gölyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Kemal Kıran Gölyaka MYO Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Oğuz Kara, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Gölyaka Kaymakamı Adem Keleş, öğrencilerin başarılı çalışmalarının yer aldığı serginin hayırlı olması temennisinde bulunarak, emeği geçenlere teşekkür etti.

Sergiyi gezen misafirler, öğrencilerin dijital, tipografi, desen, temel tasarım çalışmaları, özgün baskılar ile illüstrasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı.

‘Yıl Sonu Sergisi’ 18 Mayıs Cuma gününe kadar sergilendi.