Okulumuz Sosyal Sorumluluk Gezisinde

08 Ara

Gölyaka Meslek Yüksekokulu öğrenci temsilciliği tarafından sosyal sorumluluk etkinliği olarak düzenlenen gezide Düzce’mizde bulunan Muharrem Sancaklı Huzur Evi, Hilmi Çilingir Huzur Evi ve Fehmi Öney Sevgi Evleri aynı anda üç grup halinde ziyaret edildi. Gölyaka MYO öğrencileri bu geziye oldukça yoğun talep gösterdi. 70 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde çeşitli aktiviteler ve ikramlarla birlik ve beraberlik içerisinde güzel vakit geçirildi. Ziyaretler sırasında hem huzur evi sakinleri hem sevgi evi çocukları öğrencilerimizden ayrılmak istemediler. Aynı zamanda huzur evi ve sevgi evi yetkilileri bu ziyaretlerin öneminden ve daha sık tekrarlanmalarının toplumsal bilincin arttırılması ve motivasyon için faydalı olduğundan bahsederek öğrencilerimize teşekkürlerini ilettiler.

Video için tıklayınız --->Sosyal Sorumluluk.mp4